Nämä jauhekuurit herättää suuria tunteita! Kun itse kuulin ekaa kertaa moisista olin aivan tyrmistynyt; kyllä ihmiset ovat hulluja. Kuurit ovat kalliita ja kilot tule takaisin nopeasti.

Sitten kun pari vuotta itse yritin jos-jollakin konstilla laihduttaa, aloin katsella jauhekuureilla laihtuneita (ja hoikkina pysyneitä) hieman eri silmin. Mun entisillä ruokatavoilla tuntuu kyllä laihdutuskuurilta se kohtuusyöminenkin, jolla paino pysyisi samana   ruoka maksaa kyllä enemmän kuin Cambridge-kuuri, joka maksaa 55 euroa/viikon ruuat(etenkin jos ostaa paljon kasviksia ja vihanneksia sekä muuta terveellistä ja syö lounaaksi muuta kuin eväitä)

Ilosanomana nyt tiedän, että kroppa tottuu uuteen elopainoon 2-3 vuodessa, jonka jälkeen kroppa ei pyri enää palauttaa menetettyjä kiloja niin aktiivisesti. Tuskin kukaan käyttää Cambridgea ensimmäisenä kuurinaan. Todennäköisesti me olemme niitä, jotka on kokeilleet jo kaikki muut. Ensimmäisenä tietenkin kaikki yrittävät luonnollista tapaa laihduttaa ja elämäntapamuutoksia jne. Minulla vaihtelee paino niin paljon päivittäinkin, ettei 0,5 kg/vko laihtuminen tunnu vakuuttavalta eikä se tunnu kropassa kuukausiin. Mutta kun kiloja tippuu 4 viikossa se tuntuu ja kannustaa jatkamaan.

Omakohtaisesti en ole kokenut tuota painonhallintavaihetta, mutta uskon onnistuvani siinäkin kun olen nähnyt monen siinä onnistuvan!