Olen syönyt nyt "hyvällä omallatunnolla" kaikenlaista viikonlopun aikana. PMS on kyllä vaatinutkin sitä, MUTTA on tuntunut tosi rikolliselta ja olen kyllä vetänyt kitusiin kaikkea liikaa. Törmäsin karppaajien sivulla "Matalan Insuliini-indeksin ruokavalioon"  http://lieksa.pp.fi/vhh/matalan.htm ja se vaikutti tosi järkevältä ruokavaliolta.  Kun ei proteiinia ahtamalla paino tipu ja rasvaa lisäämällä tippuu kilon ja siihen se jää. Kunnon karppaajat syö 3 krt päivässä, enkä minä ainakaan pärjää niin harvoin syömällä. (Cambridge-kuurilla toki pärjäsin neljällä, mutta se olikin VLCD-laihdutuskuuri jonka heikkous on palaaminen arkeen)

Suora lainaus oheisesta linkistä:

"1. Kaikki maitotuotteet pois.
2. Naudanlihaa vain max 100 g kerralla ja kalaa vain max 170 g annos kerralla, kananmunia max 3 kpl kerralla.
3. Suosi matalan insuliini-indeksin tuotteita kuten: pastaa (makaroni), veteen keitetyt täysjyväpuurot (hiutalepuurot), kaurapuuro, myslit, täysjyväruisleipä, maapähkinät (muutkin pähkinät), siemenet, kananmunat, omenat ja appelsiinit ja vihannekset. Nämä tuotteet eivät
nostakaan insuliinia niin paljon kuin on uskoteltu tai niiden hh tai Gi arvo antaa olettaa. Näiden insuliini-indeksi on jopa todella alhainen, kun ottaa huomioon, kuinka paljon näitä pystyy syömään/syödään yhdellä aterialla. Puuroissa ja mysleissä ei tietenkään käytetä sokeria, maitoa tai sokerisia hilloja lisukkeena. Sokeroimattomat marjat on puuron kanssa OK.
4. Syö 2-3 tunnin välein pieniä annoksia, 5-6 kertaa päivässä. Joidenkin on syytä kokeilla todella pieniä annoksia ja syödä matalan insuliini-indeksin ruokia 6-8 kertaa päivässä."

"Rasvan osuutta (g) pitää laskea VHH systeemiin verrattuna paljon. Pidä rasvan osuus noin 15-60% kokonaisenergiamäärästä (määrä saa vaihdella kulutuksen mukaan). Samoin myös jos lisäät rasvaa niin hh pitää vähentää, ja toisinpäin jos lisäät hh niin rasvaa pitää vähentää, koska proteiinin määrä on suhteellisen vakio. Rasvan syöntiä ei pidä lopettaa, pidä rasvaa mukana ainakin 30 g/vrk. Laskeminen ja vähentäminen tehdään kalorilaskutoimituksella, koska hh ja rasvan energiamäärä on erilainen. Voita ei syödä lusikalla raakana eikä öljyä juoda pullosta raakana."

Sivusto on loistava! Siihen on linkitetty kaikki tutkimukset, joihin tekstissä viitataan.

Huomenna!!!!