Kiitos monille kommentoijille!

Viikonloppu meni työn merkeissä ja tuli syötyä tavallista ruokaa. Suolaiset pistaasipähkinät (niissä on muuten tosi vähän hiilareita) keräsi nestettä taas "mukavasti", mutta tänään huuhtelen kehoani vedellä ja vihreällä teellä. Aamupalaksi söin pussiruokaa ja lounaaksi samaa. Tämän viikon alkupuolelle pussit riittävät, mutta sitten täytyy keksiä jotakin muuta.

Minua surettaa usein kotoa lähteminen omiin menoihin ja esim. lenkille kun nuorin lapsemme on innokas "lenkkeilijä" mutta hän ei suostu olemaan rattaissa, eikä osaa vielä pyöräillä itse. Äidin lenkkeily on melkoisen tehotonta kun 3-vuotiaan tahtiin kävelee. Kyllähän tyttö pärjää ilman minuakin, mutta minua itseäni usein kalvaa se etten oli pitkän hoito- ja työpäivän päätteeksi kotona koko aikaa. Iltaisin on monesti kaikenlaista istumista kokouksissa ja palavereissa. Täytyy lopettaa kaikki moiset harrastukset kun työkin on jo istumista.

Ostin viime viikolla uuden polkupyörän: 7-vaihteisen ja alumiinirunkoisen. Edellinen pyöräni oli kuin kivireki ja sitä käytin tosi vähän. Kunhan saadaan lapsenistuin kiinni pyörän taakse, voisin aloittaa hyötyliikunnan työmatkoilla. Työpaikkani on ylämäen päässä, joten vanhalla kivirekipyörälläni ei ole innostanut pyöräily aamutuimaan muksu kyydissä. Mukavasti pyöräily ainakin piristäisi, vaikka matka ei varttia kauempaa kestä, eli kulutusta se ei juuri lisää.